NYT - NYT - NYT

Er der mere rødvin?

IMG_7219Vi skød weekenden i gang med den her lille basse – jaws!

Alohey Monday. Den kom hurtigt, gjorde den ikke? Måske fordi jeg har haft en virkelig dejlig weekend, der helst aldrig skulle være sluttet.

IMG_7222Jeg hev de to boys ud med til en skænk på Taxa – hyggeligt

Den har været fuld af hjemlig hygge, kun lige afbrudt træning og en kop kaffe ude af huset. De små har været her det meste af tiden, når altså de ikke lige har været ude og spille fodboldkamp, sovet hos veninde, eller være på Byggeren.

IMG_7224Den ældste havde veninde på besøg – og så blev der bagt

Der er blevet tilføjet nye lækkerier til det lille hjem, både i form af en sofa/divaneser (hedder det ikke det?), en ny støvsuger (okay, lækkerier og lækkerier) og Sonos lydsystem til resten af hytten. Det er altså overdrevet blæret at have ensartet lyd i hele huset. Også på badeværelset.

IMG_7235Kun med meget lidt vejledning fik de to madammer fremtryllet disse. Imponeret much!

Ugen ser overskuelig ud. Mest fordi jeg starter i skole på fredag (allerede?!) og jeg kan næsten ikke være i min egen krop af spænding. I morgen har jeg fødselsdag OG bryllupsdag, på en og samme dag. Jeg har faktisk ikke lyst til meget andet, end at være hjemme med min mand, i min hybel som jeg har fået en stor revival for. Om nogle uger får den alt hvad den kan trække på fejrings-fronten, når vi skal out and about, med sjusser i hånden, ekstra højde på hælen og postkasse røde læber.

IMG_7237Lørdag fejrede vi min fødselsdag med de små, eftersom de ikke er hos os i morgen

Selvom det bliver mørkt udenfor og koldere dag for dag (uden pis – det er med handsker om 1 uge jo), så har jeg svært ved ikke at have optur. Der er rødvin i min kop på daglig basis for tiden, det smager bare rart og så tænker jeg at det handler om at skyde efteråret i gang på en venlig måde, så det ikke ender med vinterdepression allerede i Oktober. Ik’?

IMG_7242

En del af min weekend har også foregået dér. Bless

IMG_7243

Og masser af det her

IMG_7241

Den bette har fået lov at game igennem hele weekenden. Det tror jeg han er godt tilfreds med

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT - NYT - NYT