Tal ordentligt! (For fanden)

Vigtig viden, ligegyldig info

the_little_book_of_witchcraft_sign_witch_witchcraft_spells_charms_68c61a23

– Jeg gider ikke være en af de der, der bitcher over Christiania cykler + afarter på cykelstien – og så alligevel! Den anden morgen var der en mor, der med sin kampvogn af en cykel, skulle køre yderst til venstre på cykelstien, så hendes tohjulende datter kunne køre til højre.. med 0,1 km/t. Det var morgen. Der var temmelig traffikeret. Og hun var ligeglad – også når man dingede. Forklar mig det?

– Den der tan jeg havde fået opbygget i palmeland – suk. Den forsvinder hurtigere end Kanyes smil, når der er et kamera i nærheden.

– Jeg véd bare at jeg får en vinterjakke krise i år. Orker ikke en vinter mere med den blå presening, men bliver nødt til at have noget der er bare en lille smule cykelvenligt. Pænt og praktisk går sjældent hånd i hånd!

– Hjemme hos os har vi ingen TV pakke. Den afmeldte vi faktisk i sekundet vi flyttede ind. Så har vi kørt Netflix on and off. Hver gang er det endt med at vi har afmeldt det, fordi det egentlig bare er kirkegården for dårlige B-film. Vi har haft det sommeren over, men igen igen sagt farvel til fordel for en vinter med DR online, bøger, lektier, stearinlys og mere kysning. Det glæder jeg mig til.

– Det der med at jeg selv skal hoste jul i år, har gjort, at mit had til nisser og rensdyr OD har aftaget lidt. Måske jeg rent faktisk går all ind i år?

– Om mindre end 1 uge fylder jeg 31. Men jeg blev jo 30 i går? Ps. Hvor kedeligt er det lige at have fødselsdag på en tirsdag?

– Robert og jeg bestræber os på at have mindst 1 datenight om måneden. Næste gang er først om 3 uger. Hvor meget må man egentlig glæde sig?

– Apropos fødselsdag. Indbygget i min fødselsdag er nu også min bryllupsdag, hvilket betyder at på tirsdag har jeg været gift i 2 år. 2 år allerede ?! Måske den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet. I mit liv!

– Jeg har lyst til at shoppe den lækreste efterårsgarderobe. Store striksweatre, fede støvler, farvestrålende halstørklæder. Alt for at undgå en vinterdepression. Og ja. Løsningen på det, er at bruge penge. Simpelt!

– Jeg har lige modtaget info om min første skoledag. Det er en ubeskrivelig vild følelse og jeg har allerede nu, lyst til at stryge min uniform og spænde rygsækken. Kom an Hr.skole – jeg er så klar!

– Er jeg den eneste der føler at sommeren varede én dag? Det har ikke været meget soltid vi er blevet skænket i år, hva’?

– I ved godt stadig, jeg ELSKER at I læser med, ik’?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tal ordentligt! (For fanden)