En lille stak af ren lykke

Trylledrik gakkelak?

kefir2Altså, det ser jo ret pænt og indbydende ud

Vandkefir. Har i hørt om det? Jeg havde ikke. Ikke før i går altså, hvor min mand kom hjem og spurgte, om jeg var klog på det. Først troede jeg det var en slags vandpibe, eller en form for æbletobak (kloge åge). Men det er det så ikke.

Vi læste lidt op på det, vi hurtigt fandt ud af, er den nye mirakeldrik? En slags bryg man laver, som åbenbart skulle være magisk for både det indre og det ydre af kadaveret.

Jeg ved ikke med jer, men nogle gange tror jeg altså på hokus pokus. For det synes jeg umiddelbart det der vandkefir-tobak-tjuhej lyder lidt som om. En form for gryn man dyrker i vand med sukker, økologisk frugt og citron. Som skal stå i 14 dage og derefter smage lidt som sodavand. Som skulle rense hele kroppen igennem og give fantastisk hud? Gakkelak – men jeg er villig til at prøve det. Why not?

kefirE form for svamp skulle det være. Yum

Derfor har jeg nu skrevet til Frk. Kefir Kathrine og bedt hende sende mig en ladning gryn, så mit blognavn for alvor kan shine.

Heksen skal brygge trylledrik!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille stak af ren lykke