En California historie #9

En California historie #10

IMG_7110Græssuppe og granola

Den sidste dag i LA var lidt skør for os begge to. Jeg er dårlig til at afslutte ferier. Jeg bliver melankolsk og sørgmodig over at skulle forlade noget, som jeg i bund og grund har lyst til at blive i.

IMG_7111LA

Vi sov ret længe og kom lidt sent ud af døren om torsdagen. Det var OK. Vi havde aftalt at tage dagen stille og roligt og bare dabbe rundt og nyde det sidste af turen. Vi spiste morgenmad på Urth, hvor jeg lige blev overkæk og bestilte en morrochan tea mint latte, i bedste forsøg på at være helt LA-agtig. Det var så en ret dårlig idé. Det var jo fandme som at drikke varm græs, blandet op med lunken mælk serveret direkte fra den 3. komave. Æv! Nå, men det var en dejlig portion yoghurt og Roberts kaffe var vist også ret god?!
Efter det fik vi fikset Roberts jakke, så han ikke skal bippe som en gemen tyv, hver gang han træder ind i en butik. Derfra flød dagen ret easy. Jeg fik shoppet de sidste ting, vi drak lidt kaffe, hang ud i Melrose og brugte et par timer på at sole og bade, hjemme ved poolen.

IMG_7120Så pænt

Om aftenen spiste vi endnu engang mexi-mad. Det er åbenbart blevet vores nye ting på den her tur. Vi fandt et ret sejt sted, som i følge ejeren (der var 150), var det mest notoriske sted, back in the days. I believe him. På bagvæggen var en million billeder af ham selv og diverse kendte mennesker. Virkelig hyggeligt sted, der serverede os både den bedste burrito og margartiha, vi har fået på turen. Da vi var færdige med at spise, var vi ikke helt klar til at tage hjem endnu. Vi krydsede derfor gaden og smuttede ind på ‘The Village Idiot’, hvor vi snuppede en cocktail i baren. Super sejt sted i øvrigt, hvor man sagtens kunne have saftet sig ned, men fredagens program taget i betragtning, holdte os tilbage. Thank god for det! Begge aftenens besøg ligger på Melrose Ave.

IMG_7130Antonios

IMG_7132Sindssygt god mad

Og så kom fredag. Dommedag. Afrejse. Vi spiste dejlig morgenmad på The Village Idoit, som vi bestemt ikke fortrød. Fantastisk hjemmelavet granola, vææærklig god kaffe og dejlige, luftige æg. Derfra fandt vi det sted hvor vi skulle aflevere bilen og så til lufthavnen. Min kuffert vejede selvfølgelig ALT for meget, så vi måtte re-pakke, for at undgå at betale 85 (???) $ i overvægt. Det lykkedes, til stor overraskelse for check ind musse (og også lidt mig selv).

IMG_7135The Village Idiot

IMG_7137

Virkelig hyggeligt sted

3 timers vent som gik forholdsvis smertefrit og så en beskeden lille 10 timers flyvetur til London, der var temmelig lang. Vi ventede 2 timer i flyveren, fordi de havde taget for meget bagage med?? Hvilket betød vi missede vores fly videre til London. Masser af panik og kaos ved ankomst, på et andet fly og så 1 1/2 time til København. OG SÅ – HJEM!

IMG_7127De der palmer, altså…

Sådan skal den ferie skæres!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En California historie #9