En California historie #8

En California historie #9

IMG_7042Se lige hvor smuk den er. Den passer perfekt til dens søskende

IMG_7043

Suk…

Turen lakker mod enden. Faktisk er det allerede i morgen, at vi skal hjem igen. VRÆL!

IMG_7054My light!

Vi er tilbage i LA, efter nogle virkelig gode dage i San Diego. Den sidste dag vi havde der, brugte vi på at tjekke byen lidt ud og købe diamantring til maigh (heldig lille Heks). Hele eftermiddagen brugte vi ved poolen, for lige at få det sidste skud af ultimativ feriefølelse ind i banerne.

IMG_7062Den her dessert er på top 3 over bedste, EVER! Det var en smores dessert. Altså en form for kiksebund, der var bid i og let karamelliseret, chokoladeis/mousse, en lag chokolade creme og skumfidus på toppen. Jeg dør, så god var den

IMG_7068

Videre til The Hopping Pig

IMG_7067

Der var så hyggelig med lampekrukker i hele loftet

IMG_7066

Og virkelig gode sjusser

Om aftenen ville vi have været inde og se Black Mass i biffen. Ville! Der var San Diego dinning week, så hele byen var sydende af liv og glade dage (Ninna, 75). Vi fandt, igen, det fedeste sted at spise, hvor vi udnyttede deres dinning week menu og fik en rigtig lækker 3 retters menu. Med drinks. Og det var ligesom der, det gik galt. Jeg kunne slet ikke flette mig sammen med, at skulle sidde i en biograf i 2 timer, når San Diego skreg på at hive mig ud. Heldigvis var Robert med mig og vi smuttede videre til en top sej bar, hvor vi blev indtil de lukkede kl. 02. Alt og det var ALT, lukker kl. 02 i San Diego. Ingen problem for os, vi havde 6 Coors øl som vi delte på en bænk, mens vi så ud over San Diego og havde vores gak på. Det var virkelig sjovt!

IMG_7090Øl og gak

IMG_7086

…og minibars slutter på altanen

Knap så sjovt dagen efter, hvor vi var lidt (øh, lidt?) baskede og skulle tilbage til LA. Turen var nu ret hyggelig. Vi gjorde en masse stop, bla. i små mærkelige byer og Robert spiste en hel grillkylling for sig selv, uden noget til. Det var sådan en dag. Da vi fandt LA hen af eftermiddagen, tjekkede vi ind på hotellet og så kørte vi en lang tur rundt i Hollywood. Vi kom både igennem Thai town, Mexi town, China town og plastic Hollywood. Skørt sted altså.

IMG_7095Back

IMG_7100

…and beautiful

Om aftenen ville vi i biffen. Vi havde jo været der før, så vidste hvordan proceduren og det hele var. Vi fandt lidt og spise og så var vi ellers inde og se den nye med Johnny Depp. Godt vi gjorde det. Shit, den var fed og helt klart anbefalelsesværdig. Depp er for vild i rollen som ondskabsfuld, kriminel, koldhjertet bøddel og så er han sminket SÅ creepy. Se den!

IMG_7101Vores nuværende hotel. Jeg kommer til at savne palmer

IMG_7105

Fint, ik?

I dag bliver stille og rolig. Jeg har lige et par småting jeg mangler at købe, Rob’s nyindkøbte jakke har stadig en alarm i, som vi lige skal have styr på, der skal pakkes lidt og ellers skal jeg bare suuuuuge det sidste af ferie og USA til mig. Jeg elsker det her sted og alt omkring det og selvom jeg savner min lejlighed, mine egne ting, en vaskemaskine og et køleskab, så glæder jeg mig ikke specielt meget til at komme hjem.

IMG_7103Biografen her er på størrelse med en lufthavn

IMG_7104

Jeg bliver nødt til at importere dem her til DK. BEDSTE slik i verden

Derfor vil jeg også drible nu. Der skrives nok først når vi er hjemme igen. So long friends.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En California historie #8