En California historie #6 (eller noget lignende)

En California historie #7 (Palm Springs edition)

IMG_6854Noget af det bedste mexi mad jeg har fået

IMG_6877

Runde nr. 3 (måske)

Palm Springs er the shit! Her er 40 grader, krystalblå himmel, store svajende palmer over det hele, roligt og romantisk.

IMG_6864De var for fede altså. Hvis jeg skulle hyre et band til min bryllupsfest, skulle det være dem!

Vores hotel er ren lux og det er virkelig fedt at få følelsen, af ægte ferie med badning, dasning og boglæsning.

IMG_6874Bar nr. 2. Village Pub, eller Buddy Holly – hvem tæller?

IMG_6872

Men de førte en gedigen bar

I dag har vi så heller ikke været til ret meget andet. I går blev jeg (for at sige det mildt) nemlig så pisse, hamrende, sejlende, bjældende stiv! Vi spiste på en virkelig, virkelig god mexikansk restaurant, som udover at stopfodre os med fajitas, også havde lukket op for de helt store Margarithas haner. Det kunne vi jo slet ikke administrere – nogen af os. Oveni havde de så sat en blanding af J.J.Cale, The Beach Boys og Eagles til at spille livemusik. Det lyder umiddelbart ret tacky og det var det måske også, men det virkede – præcis som det skulle. De amerikanske ferieturister (her snakker vi 60+ klientellet) gav den gas, som havde de lige hævet hele deres pension og sat alle pengene på sjusser. Kæft, det var sjovt.

IMG_6882Tiki stilen

IMG_6878

IMG_6896

Små private hytter

IMG_6893

Amn, hva’?

IMG_6887

THE place

Desværre lukkede de kl. 23, hvor vi først lige var blevet forvandlet til discokugler med Margarithablod. Heldigvis fandt vi et andet sted, der også bød på livemusik og dj. Amerikanere giver den altså ok slæde, når de først får en tår under vesten, skulle jeg hilse og sige. Vi kvalte os selv i jægerbomber, dansede til Bon Jovi, ZZ-Top og Get Lucky, indtil også det sted lukkede og vi besluttede os for at dingle hjem. Seriøst, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så tæske stief. Men det var sjovt, virkelig sjovt!

IMG_6909Dét der, er faktisk en kolibri. Sådan nogle har Palm Springs nemlig også

IMG_6881

Tømmermænds typen

IMG_6884

.. og dejligt vand

IMG_6915

Jeg er vild med den kulisse der, altså!

I dag har vi bare dasket rundt og badet, solet, læst, badet, steget, spist, shoppet lidt og badet noget mere. Her er heiss, som i sydende!

I morgen tager vi ud og ser Joshua Tree Park. Det glæder jeg mig til, for det skulle være ret spektakulært. Jeg har lidt mere shopping jeg godt ville have kigget på og ellers skal vi bare lave det samme som i dag. Minus tømmermænd, por favør!

IMG_6918Ja! Knold og tot vendte tilbage for at få et mexi fix og en reparations Margaritha. En!

Palm Springs er klart et sted jeg skal tilbage til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En California historie #6 (eller noget lignende)