En California historie #2

En California historie #3

IMG_6639Normalt er jeg ikke den store øldrikker. Men en varm aften på terrassen, mens vi planlagde resten af turen, virkede det helt rigtigt 

Lørdag i Hollywood. For første gang siden vi kom, sov vi igennem hele natten. Jeg ved ikke om det var de Bud’s vi drak inden vi gik i seng, om det var fordi der er roligt og rart hvor vi bor nu, om vi var så udmattede, at alt andet var utænkeligt, om det var den Adville vi slugte inden vi ramte puden (elsker at man kan købe diverse drugs i håndkøb), eller om det var en kombination af alle ting. Det er også underordnet, for det var ubeskriveligt rart at vågne og være næsten udhvilet.

IMG_6641Yum

IMG_6642

Tjek

Vi spiste morgenmad på Café Urth i West Hollywood. Det stod på min ‘to do’ liste, og jeg er glad for at vi gjorde det. Det var virkelig god morgenmad og virkelig god kaffe. Nu er stedet jo kendt for at være et rigtigt celeb-spot sted, men det eneste vi så, var 2 model drenge, der helt sikkert kun kom og spiste æggehvider (seriøst dudes!) i håbet om, at nogle dumme turister ville forveksle dem med Ty Beckford og David Flinn. Not so much.

IMG_6654Pretty, yes?

Efter morgenmad cruisede vi op og så Hollywood skiltet. Top sejt jo – og i øvrigt endnu en ting på min liste, jeg nu kan strege. Vi har gået Melrose Ave tynd og også tjekket the Sunset Strip.

IMG_6655Vi kom forbi en kæmpe butik, hvor de næsten kun havde gamacher. Heaven!

I aften har vi bord på The Rainbow Room. En ting der står på Roberts liste og som jeg gladeligt ledsager ham i. Da det jo ér lørdag og vi tilfældigvis befinder os i Hollywood, bliver vi nødt til at tjekke byen ud, efter midnat. The Viper Room og Whiskey A Go Go er klart targets, men nu må vi se hvor natten fører os hen.

Først en lille cat nap. For selvom vi har sovet igennem, er jeg ikke helt gennem-sovet endnu.

Later.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En California historie #2