Gør klar til vinter

Snolder, rød karry, glimtende hjem og 2 dage tilbage

IMG_6506Bedste, bedste, BEDSTE røde karry i byen

Bonjour fra Fru.Putzfrau. Hele dagen er blevet brugt på at skure, skrubbe, støve af og ordne. Huset er nu både klar til afrejse og til at modtage gæster, der skal feriere, mens vi selv er på udenlands ophold.

IMG_6507Bedste, bedste, BEDSTE bland-selv joint i hele byen

I går mæskede vi os i thaimad og bland-selv snolder, mens vi så eyes wide shot, med Hr.Gnom og Frk. Rødkælk. Jeg har aldrig set den før, og føler egentlig ikke jeg er gået glip af noget. Den har muligvis været højest revolutionerende i slut 90’erne, men grænserne er blevet rykket væsentligt i mellemtiden og den mindede faktisk mere om en dårlig B-film, end noget andet. Vi måtte droppe gyseren, da alle andre åbenbart havde fået samme ide og alle de gode pladser i diverse biffer var snuppet. (Phew, for mig).

IMG_6512Klammi (fun)

I morges formåede vi at sove til 09.45 (WIN) og tog derefter over og fik en seriøs sveder på. Nu hvor huset glimter, maden simrer og der er sat hak ud for de fleste punkter på min OCD-liste, vil jeg slappe af med min nye bog, inden de små returnerer fra deres Sverige eventyr.

IMG_6514En lille skål med lykke, midt i rent, hvidt sengetøj, ÅH!

De næste to dage kommer til at foregå i 6 gear, så planen er at hoppe til køjs tidligt og håbe at resten af den her halv-snue fordufter i søvnen.

TO dage tilbage!

1 kommentar

  • Denice

    Hvad er det allerbedste ved at være bonusmor (udover at du er gift med ungernes far :-P)??. Rigtig god tur til LA! Der’ mega fedt. Hvis I ikke allerede har planlagt det, så overvej at tage på ACE hotel i Palms Spring // Denice

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør klar til vinter