I Danmark er jeg født

Halv-syg lørdag med rød karry på toppen

IMG_6495Den lille røde ganger var godt pakket op tidligere

Nåmn, så blev det da efterår, hva’? Selvom jeg slet ikke er meget for at indrømme det, så synes jeg det er en lille, bitte (virkelig, meget lidt) smule hyggeligt. Det går over om ca. 5 minutter, for kulden kan mit lille, varmesøgende missil af et hylster, slet ikke håndtere.

IMG_6501Se gulvet – jeg ELSKER det. Det minder mig om min mormor og morfars gamle opgang

Jeg har det stadig som om jeg er halv-syg. I ved, rug hals, lettere overophedet og et hoved der vejer 16 kilo. (Vidste I i øvrigt, at et hoved vejer ca. 5 kg. FEM?) Anyways, jeg trodsede – lettere stædigt, min ubeslutsomme krop og tog over og trænede i morges, sammen med Robert. Det var faktisk rigtig rart, og i et par timer følte jeg mig helt på toppen.

IMG_6500Både Rob og jeg forelskede os vildt i det her simple, fine billede

Efter tørre tæsk smuttede vi forbi en ny kaffebar, der er åbnet et gummi Tarzan spyt væk fra hvor vi bor. Virkelig hyggeligt, lille sted, hvor kaffen er eminent og hyggen (på sigt) er i top. De har åbnet for få dage siden, så de skal lige have en chance for at komme ordentligt på plads. I et ophold fra den silende monsunregn, kunne vi lige nå hjem, uden at blive gennemblødte. Det er jo GAK, som det vælter ned?!

IMG_6502

Hyggelig lille krog

Jeg har været praktiske Pia hele dagen. Fået ny skærm på min smadrede iphone, shoppet lidt frisk sommertøj til ferien, hentet de bøger der skal underholde mig på 2×11 timers flyrejse og så har jeg vasket sengetøj, håndklæder, lagener osv., til de gæster der har booket vores lejlighed, mens vi er i LA. Jeg er stor fan af airbnb og har brugt det virkelig meget, da jeg boede på Frederiksberg. Jeg synes det er en fin måde at lave en skilling på, mens man alligevel er udenlands. Så længe man kører dobbelt af dyner, sengetøj, håndklæder osv., så gæsterne ikke skal bruge ens private, så er jeg rimelig easy.

IMG_6499Fin detalje med bibevaret tapet fra tidligere ejer

Resten af dagen er blevet brugt på hvile, testlæsning og dimsen. I aften står den på længe savnet Rød Karry fra yndlings thaistedet, efterfulgt af gyserfilm (som jeg stadig ikke er sikker på, er en god ide).

IMG_6497Jeg er en sucker for krimier. De her 2 skulle være de bedste i 2015. We’ll see

Håber i alle har det rart og er inden døre. (Altså, det regner. Virkelig!!)

IMG_6494Ps. i går efter et smut i Fakta, hev vi den her basse med hjem. Det er altså den helt store og jeg skulle hilse og sige den er GOOD. Jeg er egentlig ikke den store chokolade muncher, men jeg hugger gerne et par stykker mere af den der

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Danmark er jeg født