You better work, Bitch!

Jeg har udødeliggjort mig selv (næsten)

IMG_6295.JPGBassen på tidlig færde

I går var en ret begivenhedsrig (og meget voksen) dag. Jeg startede med at blive jaget op af mit vækkeur kl.06, for derefter at blive pisket over til træning af min cykel. Det var hårdt! Det der med at have holdt pause i nogle måneder og pludselig mærke, at der stadig er levende organismer under dejlaget, jaws!

Efter en lang arbejdsdag cyklede jeg ind i byen, for at mødes med Robert. Vi havde nemlig en vigtig og noget anderledes date. Med en 3.part. Med en advokat! Yes. Vi har gjort noget så voksent, som at få lavet et testamente og en ægtepagt. Det var virkelig flippet at sidde og forestille sig alle mulige, mærkelige scenarier, om ’hvad nu hvis’ – og så er der selvfølgelig lige det faktum, at der er ’særbørn’, hvilket komplicerer sagen yderligere.

2Da vi alligevel var inde i byen i går, fik vi også lige fikset nogle ting til søndag

Heldigvis har vi talt det hele rigtig meget igennem, inden vi satte os i stævne i går og vi fik landet det hele på en rolig og fin måde. Det er voksent, virkelig voksent og også en ret stor ting at gøre, synes jeg. Men det er det helt rigtige, det giver ro i maven og har bundet mig endnu tættere (om muligt) til Robert.

I dag kommer der to øgler hjem i lejren og som sædvanlig bliver det en weekend med fuld knald på. I morgen skal jeg igen over og bearbejde flæsk kl. kvalme og om eftermiddagen har jeg en aftale, jeg ikke kan fortælle om – endnu. Hele lørdag dag står på træning, rengøring, kagebagning, oprydning og forberedelse til søndag, der går med fødselsdag og gæster. Og så var den weekend ude og nedtælling til Paris kan aktiveres.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You better work, Bitch!