Ud med det nye - ind med det gamle

I form med Heksen på 3 uger (som om!)

fitJeg er temmelig skinny her og det er langt fra det der er målet 

Nå! Jeg har startet projekt ’svulm ned’. Da jeg skrev indlægget ‘Fra galop til trav’ for flere måneder siden, så mente jeg det virkelig. Træningen havde taget overhånd og jeg var fed up. Det er jeg egentlig stadig og det er ikke fordi jeg ligger vågen om natten, fordi jeg BARE glæder mig til at komme ned og træne næste dag. Men det er nødvendigt.

Det er ikke fordi jeg har voldædt, været et svin med mad, eller taget 10 kg. på. Men jeg har levet mere tankeløst end jeg plejer og nærmest fået vin/sjusser hver dag på min ferie. Det kombineret med træning én sølle gang om ugen, er bare nok til at min krop kvitterer med at lade mig og mit tøj komme i nærkontakt. Hvis i forstår?

Min body er desværre produceret sådan, at der ikke skal særlig meget til, før jeg hæver lidt op som ubagt dej. Andre er så velsignede, at de enten kan kværne hvad de vil, uden at bule ud, eller at de kun bliver straffet ét sted på kroppen. Ikke den her Heks. Jeg kan hverken konsumere schnitzler skyllet ned med rødvin, uden at blive pryglet for det, eller slippe afsted med kun at få lidt federe skinker.

Jeg har det ærlig talt ikke særlig godt med mit kødhylster for tiden og det er det værste jeg ved. Mit humør ændrer sig og det samme med min energi! Det klæder mig virkelig ikke, så derfor må jeg handle. NU!

fit2Det her er mere passende

Da tiden er knap inden LA og ugerne op til er fyldt til randen med DHL løb, aftaler med folk, fødselsdag, Paris osv., har jeg travlt. Jeg har derfor booket træning de næste 3 uger frem og er døds opsat på at gennemføre, så jeg kan sætte mig i flyveren med mod LA og være somewhat tilfreds.

Planen er simpel. Træning hver eller hver anden dag (Ja. Det bliver nødt til at være hardcore, hvis jeg vil have hurtige resultater) fornuftig føde (her gider jeg egentlig ikke ændre så meget, for jeg spiser ordentligt hver dag) og minimum på alkohol. Det bliver næsten det værste. Jeg elsker at drikke vin – også på en onsdag aften, men det må lige blive sat på hold i noget tid nu. På nær i Paris ik’? Det ville jo være selvmord.

fit3Min mad de næste 3 uger. (Burgeren er et wildcard)

Jeg kan opdatere undervejs, hvis det har interesse. Ellers beder i mig bare om at lukke gabet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud med det nye - ind med det gamle