Fødselsdagsfest for MIG!

Det var en lykkelig tirsdag!

ons2Virkelig fint sted hvor ejerne altid er gode for en sludder, kaffen god og så kan man sidde udenfor på bænke og stene på alle menneskerne

Halvvejs. Opstartsuge efter ferie er bare altid en bitch, ik? I går var ellers en virkelig god dag, som mildnede hele rutineræset en god sjat.

Efter arbejde drønede jeg på min cykel ind i byen, for at mødes med yndlings Sarah. Vi startede med kaffe på Next Door Coffee og sluttede med middag og vin på PS grill og bar. Det var en af de der aftener, hvor man kunne have drukket 17 flasker vin og sludret til langt ud på natten. Desværre (eller… altså) skulle jeg jo klippes kl. 21.30 og vi måtte derfor hæve taflet midt i det hele. Heldigvis har vi som sagt snart 4 dage i Paris, hvor vi ikke behøver tænke på andet end hinanden – og vores mænd, bevares.

onsEn af de bedre burgere jeg har fået. Ih, det var simpelthen så hyggeligt

Klippet blev jeg også. Eller, jeg fik fjernet min tarvelige, tjavsede, tørre spidser og jeg er nu klar til både at besøge the city of love + the city of angels, med friskklippet Barbiehår. Solen bleger mit i forvejen lyse hår ret hurtigt og så bruger jeg noget shampoo for tiden, der får det til at minde lidt om glamour Barbien med glimmersko ’s hår.

I weekenden er jeg blevet kaldt hjem, sammen med min søster. Efter min farfars død, har vi arvet nogle ting som vi skal til Sønderborg og hente – og så bare for at være lidt sammen med familien. Det passer mig egentlig fint nok, bortset fra at Robert ikke skal med. Han er lovet ud til anden side og det skal Fru.Heks ikke stå i vejen for. Trøster mig med, at vi lige om lidt skal på ferie, hvor vi hverken skal undvære hinanden eller koncentrere os om andre end os selv!

ons3Noget af det bedste jeg ved, er at cykle gennem København en varm sommeraften. Musik i ørerne, alt lyset og alle de smukke mennesker der flakser rundt over det hele. Jeg bliver så varm i maven!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsfest for MIG!