De bedste ferier samlet på 14 dage

Taknemmelighed og bævrende underlæbe

IMG_5975Kærlighed på toppen

Der er sket noget på mit 30. år. Noget som jeg ikke troede lå til mig, men som jeg egentlig altid har syntes var en fin ‘evne’ at besidde. Jeg er blevet ekstremt grådlabil. Yes, jeg flæber fandme for et godt ord, efter jeg er nået et nyt 0 i mit liv (og nej! jeger ikke gravid).

Min søster har evnet det lige så langt tilbage jeg kan huske. De nytårsaftener vi har holdt sammen, har Stinne været den første til at flække en tåre, når kl. slår nyt år og man kysser hinanden held og lykke. Når hun læser fødselsdagskort, der indeholder flere følelser end det sædvanlige ’tillykke og trut’, pibler de små tårer også gerne frem fra øjenkrogen.

Jeg har egentlig altid stenet over hvor det kommer fra og aldrig helt forstået, hvad det er der har tricket det – før nu altså. Det kommer helt inde fra den største, bankende, muskel vi har i kroppen. Der hvor alle de mest ægte, indestængte følelser sidder – direkte fra det lille hjerte, og den eneste måde alle de hvirvelvinde  af følelser kan komme ud på, er ved at blive vredet igennem tårekanalerne.

IMG_6020

Udsigt fra den lille pavillon ved sommerhuset – suk…

Da vi gik i de østrigske alper, skete det. Jeg blev simpelthen så overvældet af al den smukhed, jeg stod midt i og jeg følte mig så lykkelig og taknemmelig for alt det jeg har, at jeg bag mine Raybans, fik oversvømmede øjne. Det skete da vi kørte hjem i bilen og min playliste fandt hen til Elvis’ ‘that’s the wonder of you’, som min far spillede for hele min bryllupsfest, efter han havde holdt en tale, der måske fik halvdelen af selskabet til at synke et par ekstra gange og blinke i dobbelt tempo. Det skete da jeg så Godfather III sidst, hvor hans elskede datter dør i hans arme. Det skete da jeg sendte min far en mail, som var mere præget af dybfølte tanker, end ‘god røv og god ferie’. Det skete aftenen inden vi driblede til Østrig, hvor jeg nissede rundt og pakkede bil, drak rødvin og sludrede med min far. Og sådan kunne jeg faktisk blive ved.

I bund og grund handler det faktisk ret meget om taknemmelighed for mig. Som en gammel dame der har levet et udbytterigt og lykkeligt liv, er jeg dybt taknemmelig for den planet Heks jeg lever på. På det overfladiske plan har jeg mulighed for at rejse, uden større strabadser, for at muliggøre det. Jeg har kunnet købe min drømmelejlighed og den bil jeg har sukket efter i årevis. Jeg kan uden videre anstrengelser, anskaffe mig det jeg ønsker og jeg er sund og rask (på nær et gakkelak hoved og en blød lever – selvforskyldt). Skræller man al den overflod af banen og ind til kernen, er der kun rendyrket, varm, inderlig, overvældende, lykkelig, dybfølt og i særdeleshed ægte kærlighed tilbage.

Jeg har været så heldig at få lov til at forelske mig i og gifte mig med, den mest (alle ord blegner her – selv efter 30 min. tænkepause) perfekte mand, jeg overhovedet kunne forestille mig og dét er vel i virkeligheden essensen af det hele. En mand der gør mig til et bedre menneske, som jeg ikke er et sekund i tvivl om elsker- og har brug for mig, som viser mig respekt, ærlighed og troskab, som er min bedste ven og som flere gange dagligt, får mig til at grine, så min mave slår knuder.

IMG_5725

Også et tårevædet øjeblik – men mest fordi jeg troede jeg skulle dø på den top der!

Ærligt, uden at lyde som en blødbrødsbolle med smør, der har stået for længe i solen, troede jeg ikke, der fandtes kærlighed i verden, som den jeg har fået lov at klone mig med. Jeg ville ønske for alle, at de fik lov at opleve det. Punktum!

Inden jeg startede det her indlæg, vædede jeg med mig selv, om jeg kunne lade værre med at lade min bævrende underlæbe løbe op i øjnene – Ninna 0, rødvin 1.
Prøv lige og fat hvor vildt livet egentlig er!?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste ferier samlet på 14 dage