Noget om at dele sin svigerfamilie - med sin partners X

Turen tilbage til danskhed

IMG_5981Farvel for denne gang Østrig

I går kl. 09 satte vi os i bilen og startede det der skulle blive en 12 timers lang trilletur. Det var ikke fordi vi var ramt af mere kø, end hvad der er normalt – men vi ramte dem, plus et par uheld der også forsinkede os.

IMG_5986Vi fik overdådig, frisk og lækker frokost på en motorvejs restaurant – dejligt at slippe for hvidbrøds voldtægt

Rob og jeg delte turen. 6 timer til hver og det gik super fint. Kl. 21.30 landede vi hos mine svigerforældre, der havde arrangeret et dejligt rugbrødsbord og en frisk redt seng. Bonus!

I morges mæskede vi os igen i et veldækket morgenbord, inden vi agerede ægte Hr. & Fru Danmark i Bilka, sammen med alle de andre tilbudstosser. Vi havde jo et sommerhus der stod og ventede på os, fra dets allerbedste side og plan snedig var, at vi ikke skal bevæge os yderligere fra denne fantastiske perle – hvor jeg i øvrigt nu befinder mig.

IMG_5987For evigt musthave, når man er sydpå

Vaskemaskinen snurrer, det samme gør kaffemaskinen, de små hakker rundt og bader, Rob slår græs og jeg observerer det hele, over kanten af min bog.

IMG_5992Total traveltime! Stor tak til vidunder Passaten i øvrigt

Det er helt ok at lege familien frikadelle når det sker i solskin og idyl på den her måde. Nørrebro hvisker efter mig – men jeg vender mig bare om på den anden side og soler mit blege flæsk.

IMG_5994Beskeden shopping. Det stak lidt af for os

Aaaah!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at dele sin svigerfamilie - med sin partners X