De 3 andre - og mig

Vigtig viden, ligegyldig info

the_little_book_of_witchcraft_sign_witch_witchcraft_spells_charms_68c61a23

Jeg har for nyligt hørt en dokumentar fra Radio 24syv, der handler om en mand der satte ild til sig selv foran Brøndby Rådhus, hvor 2 journalister prøver at redegøre for hvad der skete.

Om lidt har jeg været gift i 2 år. STOP TIDEN en eller anden, det går alt for stærkt mand!

Apropos er jeg stadig sjaskforelsket i min mand.

Det her efterår bliver lidt ligesom en stor kop fløde fuld af kiks, is, chokolade, rødvin og sovs. Jeg mener, Paris, LA, skolestart og koncerter drysset ud over 4 måneder. Glædning much!

Kan man få monteret et nyt stofskifte? Et af de der turboladnings-typer, som tillader at spise både fries, kage og 2 bøtter is… og lasagne, uden at gro buler over night?

Bananfluer? Hvem fuck har importeret dem og er der nogen der gider bede dem om at skride igen?

Jeg har ikke fået kager i umenneskelige tider. Planlægger derfor snart stor kagefest, hvor jeg muligvis er eneste inviterede.

Hver gang nogen skal giftes lige for tiden, bliver jeg så misundelig. Det var den bedste tid at gå og glæde sig, dimse og forberede. Åh! (bitches)

I øjeblikket har jeg en stærk revival for cornflakes. Nøj. Jeg kunne nedlægge sådan en kylling-karton på max 60 minutter.

Corn-Flakes-Corn-Flake-pa-004

Nogen burde forklare mænd, at spraglede poloshirts med store påsyede cricket spillere i raffi tern og kraven oppe på sned, IKKE og det var IKKE er the shit mere. Eller er det mig der er off? (nej)

Jeg har fundet ud af, at jeg virkelig ikke er særlig god til de der mennesker der selv griner af deres dum-platte jokes/overkække bemærkninger, allerede inden de er færdige med dem. Mit fjæs kan ikke rigtig folde sig

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 3 andre - og mig