Man kan aldrig få for meget leo

Den sovende Heks

sleeping_witch_by_sugilMig i går!

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så mast, som jeg var hele dagen i går. Det der med at falde i søvn kl.04.30, for så at stå op 3 timer senere og tage på arbejde, fungerer bare ikke særlig optimalt for mig.

Jeg formåede dog alligevel at komme over og træne efter work (how?!) og mindede derfor mest om en frø der var blevet kørt over 50 gange, på en solbrændt asfaltvej, da jeg kom hjem kl 18.30.

Jeg fik lidt mad og så sov jeg kl. 20! Fandme så. Fra kl. 20 – 7.30 i morges, kun afbrudt af en tandbørste pause. Det er jeg virkelig glad for i dag, at jeg har sovet et halvt døgn altså. Nu er jeg nemlig udhvilet og klar til squash duel med min søde mand efter arbejde i dag. Tænk, selvom det er på fredag, (endelig) at jeg har ferie kan jeg ikke helt forstå, at jeg om en uge vælter rundt nede i nogle bjerge. Det giver sommerfugle i maven!

sommerfassadeTjek vores kommende ferievilla. Jeg skal have fletninger i håret og kun bevæge mig i gadedrengehop i en uge – Juhuuu

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan aldrig få for meget leo