Kan vi så få noget ro!

Bland-selv weekend

IMG_5491Uskyldig start…

Den her weekend var en af dem der tog en drejning, men også en af dem der har budt på alt godt fra den store bland-selv pose.

Efter arbejde i fredags slæbte jeg mig over for at træne, inden jeg mødtes med Robert på Taxa til en kop kaffe. Det var meningen at kaffe skulle have været det eneste på menuen den fredag aften, men jeg fik lyst til et enkelt glas vin, som Robert hurtigt tryllede om til en flaske. Og så var vi ligesom i gang. En flaske blev til 2 og de blev til sjusser, med tryk på ‘er!

IMG_5492Stadig somewhat fredeligt…

Da vi havde lukket Taxa, drønede vi hjem, smed vores ting, hoppede i noget andet kluns og mødtes med gode venner på Sunday (!!) Jeg skal holde op med at tage derind. Det er godt nok kun 3. gang, men jeg bliver lige skuffet/halv sur, hver gang. Det der snob-heraki der hersker er simpelthen for tomhjernet. Kl. blev selvfølgelig alt for tidligt inden jeg lå i min seng og dermed var hele weekenden knast lidt.

IMG_5493Jeg nåede trods alt at få lidt mad….

IMG_5497

….inden det her skete

IMG_5500

Når man ikke må have stiletter på, gælder det om at være opfindsom. Min balletdragt virker hver gang

IMG_5507

Sunday – nu med flasker?!

Lørdag cyklede vi ind i byen med bragende tømmermænd som følgesvend. Det var ret hyggeligt. Vi shoppede gear til vores kommende ferie, drak kaffe og spiste mad i Torvehallerne. Aftenen blev brugt i selskab med Corleone familien og en ordentlig omgang pasta dertil. Lidt ligesom at være i himlen.

IMG_5508Lørdagsshopping

IMG_5511

Pasta/pesto, hjemmelavede kødboller og tomater. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft et kulhydrat-orgie. GOOD! 

Søndag startede vi med træning, som blev fulgt op af hyggelig morgenmad og en lur på sofaen. Mens Robert spillede fodbold, nissede jeg rundt og dimsede i lejligheden. Om aftenen mødtes vi med Sarah til mad, sladder, vin og farvelkys på Fiat, inden hun skal på ferie med sin kæreste og vi til Østrig om lidt.

mandagRobert fik en overdådig pizza. Jeg fik fisk ?!

mandag 2

Note: Lad værre med at drikke stærk kaffe kl. 22.30. Jeg faldt først i søvn kl. 04 i morges!!

Det har faktisk været en helt vildt fantastisk weekend, fuld af alt det jeg elsker. Heldige mig. Nå ja, apropos heldig. 5 dage og så står den på FERIE! WUHUW!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan vi så få noget ro!