Måske jeg har lidt for meget kluns?

Jeg har forstuvet røven – tak svage (stiletfattige) ankel

IMG_5472HVER dag skal jeg se på alle de sko jeg IKKE kan få på. Had!

I går efter work mødtes jeg med Rob til en squash duel. Jeg kan godt mærke at min ankel langt fra er helt på toppen endnu, men den kan jo ikke holde mig fra alt der er sjovt. Apropos. I morges (som så mange andre morgener) havde jeg et outfit på, hvor en hæl ville være på sin plads. Kækt trådte jeg op i min yndlingssko med højde på, og måtte med det samme sande, at gummiankel endnu ikke er klar. Jeg var tæt på at tude – vi er oppe på 2 1/2 måned nu!

Godt inde i kampen skulle jeg lige bakke for at nå en bold, men det var åbenbart for meget det svageste led. Jeg vrikkede rundt, nåede ikke at tage fra og landede med 60 km. i timen på min ene røv. Så nu har jeg altså både forstuvet røven og anklen. Fedt nok!

IMG_5473… og selvom jeg har bredt udvalg af flade, savner jeg bare at have stylter på

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske jeg har lidt for meget kluns?