Nu med fancy-pants diagnose

Vigtig viden, ligegyldig info

the_little_book_of_witchcraft_sign_witch_witchcraft_spells_charms_68c61a23

– Der er nu kun 2 måneder til vi dribler til englenes by. Det betyder at det er overskueligt at storeglæde sig nu.

– Øh. Det betyder i øvrigt også, at jeg snart skal sidde i en flyver i 11 timer. 11! EL-LE-VE!

– Tanken om at skulle have alkohol i min krop igen i weekenden, er lidt det samme som at skulle æde de der vold klamme jellybeans igen.

– Vi overvejer at køre en airbnb løsning på vores lejlighed, både når vi skal til Østrig og LA. Jeg gjorde det latterligt meget da jeg boede på Frederiksberg og har kun positive oplevelser med det. Det er bare lidt som om det er sværere for mig i mit voksenhjem. Hmm?

– Ærligt fortryder jeg (pisse) meget, at jeg ikke fik set Die Antwoord på Roskilde. Jeg var bare midt i en vigtig samtale med min mayn. Oppe i en slags bus. Med fastfrossede ben. Og så kunne jeg heller ikke liiiige placere Orange scene. Plus den der HotDog var vigtigere end min egen puls. Men jeg fortryder stadig.

– Min (rigtige) taske kommer i den her uge. Det er ret optur, eftersom jeg troede den jeg sendte retur var gået tabt i posten og jeg skulle sælge min lever (pfff… spritlever. Som om), for at købe en ny.

– Jeg glæder mig ret meget til at komme ned i bjergene. Og bevæge min lamsede, lille, bamsekrop.

– På Roskilde drak jeg mere øl, end jeg har gjort de sidste 10 år. Tror faktisk hellere jeg vil drikke hospitalssprit end øl.

– Når i skal lave ESTA inden indrejse i US, så tag jer lige i akt for fake sider. Det gjorde idioten her ikke. Det kostede mig lige 89$ som jeg, bevares, fik returneret.. men det kunne jo godt have været undgået. Post Roskilde syndrom valgte jeg at kalde det.

– Jeg forstår simpelthen stadig ikke det der med at skifte sit eget navn ud med ’mor til —–’ når man får barn/børn. Gør i?

– Den der Kemoland historie?

– Tror i Phil Dunphy fra Modern Family kan lejes ud? I såfald smider jeg min opsparrede pension for en uge i hans selskab. He.Is.Funny!

– Gider nogen træne min krop op for mig? Den er stoppet med at lystre, når det er mig der beordrer! Uforskammet!

– Havde næsten helt svedt ud, at Rob og jeg har en tur til Paris i slut august. Hvor bonus er det lige?!

– Det her vejr!!!!

– Ps. Jeg kan stadig ikke have høje sko på efter ankelstyrt. Det er KA-TA-STRO-FE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med fancy-pants diagnose