The whole shebang #3

Roskilde du har mit hjerte

IMG_4110Heksen takker for RF2015

Så er jeg tilbage. Eller det vil sige, mit pryglede hylster af en pølseskinds krop, er tilbage. Roskilde was good to me. Hvert år bliver jeg overrasket over hvor fantastisk det er. Den der ultimative følelse af frihed, som du deler med 80.000 andre mennesker, er fuldstændig ubeskrivelig og fuldkommen vidunderlig.

Jeg kom derned torsdag og mødtes med min mand i lejren, hvor vi startede vores egen fest, inden vi ramte pladsen og de andre. Resten er lidt et blur. Et stort mix af sjusser, sol, mad, musik, gak, gøgl, råben, svedture, shots, gamle venner, nye venner, bidende tømmermænd, ultimativ lykkerus og kærlighed i uendelige mængder.

Jeg har hørt minimalt lidt musik i år. En kombination af at der ikke rigtig var noget, jeg var speciel vild for at se og at jeg simpelthen har haft det for sjovt de steder jeg har befundet mig, når mine ’want to see’ acts har været på. Jeg fortryder intet. Heller ikke når jeg nu sidder her, som overkørt splatkat og STADIG har 3 uger til ferie.

IMG_5381Torsdags ankomst. Helt frisk i face og glad for at se min Hr.Robert

IMG_4107De der gjorde mig festival klar på 0,1!

IMG_5397Mad skal der til. Seriøs god burger den der!

IMG_4132

Luckyme.dk!

IMG_4184

Disclosue. Fin koncert – mest pga. vejret, stemningen og menneskerne

IMG_5400

Natmad – og min første hotdogS i 100 år

IMG_4176

Lars HUG himself! Jeg havde stortuderen på da han spillede ‘Elsker dig for evigt’, mens jeg stod sammen med lige præcis ham, jeg elsker for evigt. Fint, fint øjeblik.

IMG_4149

Alt kan godt virke lidt tåget – men jeg tror man fornemmer pointen.

IMG_5406

Gårsdagens restitution – vigtigt!

So long Roskilde. Vi ses næste år

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The whole shebang #3