Så længe vi er de voksne, er det os der bestemmer. SLUT!

Ørnene vender tilbage

Eagles

Jeg må indrømme at selvom jeg glæder mig rigtig meget til at komme på Roskilde nu, er jeg ked af at jeg gik glip af Tinderbox. Jeg er stadig lidt i knæ over det musikprogram de stillede med, som tæller væsentligt flere navne der er creme i min bolle, end Roskilde gør.

Derfor blev jeg sindssygt glad, da jeg så at Eagles of death metal kommer tilbage til København til november. Jeg ELSKER det band. Jeg håbede sådan at få billetter og det lykkedes heldigvis. 7 af slagsen endda.

Det kommer til at lysne, når vi på det tidspunkt har ramt helvedes forgård igen.

HØR HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så længe vi er de voksne, er det os der bestemmer. SLUT!