Ørnene vender tilbage

Don’t be a skinny bitch

IMG_3857Waaaay to skinny bitch!

Så kom sommeren måske alligevel? Det at se sol og blå himmel, giver mig lidt lyst til at flå alt mit tøj af og spæne gennem København som var Benny Hill lige i hælene på mig. Og så alligevel. Egentlig har jeg ikke specielt meget lyst til at flashe flæsk for mangfoldigheden.

Træning er et fremmedord i min verden for tiden. Jeg har hverken overskuddet eller lysten til, kækt at hoppe på min cykel efter work og bruge halvdelen af min aften, sammen med alle de andre fitness finker. Ej heller i weekenden for den sags skyld. I en lang periode har jeg haft det fint med det – sluttet fred, om du vil. Jeg fortæller mig selv, at det er helt i orden at tage en pause og blive 2 kg. rigere. At jeg til enhver tid kan træne mig til udstrakt skind og at det i øvrigt ikke gør noget med lidt mere fylde, da det egentlig klæder mit hoved (og røv) bedre, end fugleskrogs looket.

Hvorfor skal det så være så svært? Jeg når jo aldrig helt til ro med min tilstand og kommer til at sammenligne med en krop, der nu er fortid. Jeg vil sygt gerne over det, for når jeg står og kigger mig selv i spejlet, kan jeg faktisk godt lide hvad jeg ser. Jeg bryder mig godt om et spejlbillede der repræsenterer kvindelighed og som stadig ser sund og somewhat tonet ud.

Jeg øver mig. Og øver og øver og øver. For jeg VIL blive god til at være i den krop, der ser ud til at være mere tilpas, inde i spejlet. Det er bare ligesom om at 12 års skiftevis skummet/let/sødmælks tilstand, har sat sine spor og jeg kan ikke helt lande på mini. (Ja, der må gerne hån grines for den metafor – den var plat).

Men jeg bliver ved med at øve mig, cykle på min cykel, spise mine grøntsager og nøjes med at have en affære med kager (suk). Og når Roskilde er ovre, så skal der køres lidt sport ind over Heksen igen. Lidt, sagde hun!

parents2Better!

2 kommentarer

 • Du kan rolig være glad og tilfreds med din krop.. ved det er svært selv at komme overens med sine hjerneceller men godt ser du ud…

  Jeg synes nu metaforen var sjov og god ej plat.

  ♡Kh Louise
  http://bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Du er sød Louise! Tak – også for at godkende mælke-metaforen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ørnene vender tilbage