Søndag var en god dag

Den fineste halskæde

IMG_5338

Lille Air-Max i guldkæde. SÅ fin jo!

Smykker på mænd. Hvordan har vi det med det? Personligt kan jeg gå med til vielsesring, ur og halskæde af de lange typer. Lædersnore med Thors hammer rundt om halsen, eller armbånd (materiale og udformning underordnet) giver mig lidt creeps.

IMG_5339Egentlig er det lidt synd, at den hænger på Rob. Han har nemlig altid halskæden inden under sin T-shirt, så man ser den aldrig rigtigt.. Det ville man jo komme til på MIG

Næppe nogen overraskelse at Rob ikke er lædersnors typen. Han går med sin vielsesring, som jeg fik lavet til ham, sit ur og så går han med den halskæde jeg gav ham i 40-års fødselsdagsgave. Nu har han så opgraderet til en halskæde mere. Som simpelthen er så fin. Den er håndlavet på bestilling og lige nu er jeg temmelig misundelig. Jeg vil da også have noget lignende.

2 kommentarer

 • Katrine

  Må eje ! Hvem laver sådan en fin en ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Handcrafted CPH – Anders, hedder han. Han laver simpelthen de sejeste ting. Jeg må også snart eje noget af ham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag var en god dag