Knap så fuld er fint...

Lørdags-lækkerhed

IMG_5330Har i set noget finere? 65 kr. på Dyrehaven. Go go go

Allerede søndag… Men nu uden hangovers. Jeg havde dog alligevel den bedste lørdag, trods noget skiftende efter-sprit tilstand.

IMG_5335Videre til den bedste juice jeg har fået i 100 år. Yum

Børnenes mor havde bedt om at ‘låne’ de små, til noget familiearrangement og det sagde vi naturligvis ja til. Vi brugte i stedet dagen på at spise kartoffelmadder på Dyrehaven, cykle rundt i København, kigge på butikker, shoppe lidt udsalg, drikke kaffe, være i biografen, spise den bedste burger jeg har fået i 1000 år, og se film hjemme i hulen. Det var intet mindre end fantastisk.

IMG_5336Ja, den så vi så. Rob synes den var mega blæret, jeg synes den var lidt kedelig. Lidt langsom. Havde drømt om lidt mere Sopranos snask

I dag kommer aberne retur til os og vi har ikke helt besluttet hvad der skal ske endnu. Det skulle jo være høj sommer og strandvejr i disse dage. Det kommer så til gengæld i næste uge, hvor Roskilde brøler. På den måde er det jo ret timet med 28 grader!

IMG_5340SE-RI-OUS-LY! Den perfekte burger. Lige der. På et lille træfad. (nu på Heksens lamselår) Burger&Bun – GO GO GOOOO….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knap så fuld er fint...