Lørdags-lækkerhed

Første møde med psykologen

IMG_5307Jeg havde taget lidt med at styrke mig på, inden det gik løs

Som lovet kommer her en beretning om mit første besøg hos psykologen.

Først skal jeg måske lige sige, at grunden til at jeg har valgt at opsøge en psykolog, er at selvom vores bonusfamilie som sådan ikke er besværet eller udfordret synderligt, kan jeg stadig godt føle mig enormt presset og frustreret omkring det kæmpe ansvar jeg står overfor, når man ser på det faktum, at jeg er med til at præge to små menneskers liv.

Der er så mange faktorer der spiller ind i vores familiekonstellation og jeg har bare kunnet mærke, at det er virkelig vigtigt for mig, at blive den bedste bonusmor jeg kan være overfor børnene, samtidig med at jeg skal passe rigtig meget på mig selv. Jeg har brug for at få nogle redskaber til at tackle tingene, når jeg synes det er rigtig svært at holde hovedet koldt og se klart.

Nu hvor jeg har været afsted første gang, har jeg lyst til at bage en kage og poppe champagne for at have gjort det. Det var den fedeste oplevelse, og jeg GLÆDER mig til jeg skal afsted næste gang.

Selvom første møde handlede meget om at ridse stamtræet op, blev jeg allerede meget klogere på nogle ting, som ubevidst har naget mig og skabt uro inde i mig selv. Jeg fik  pinpointet, hvad det er min egentlige udfordring handler om, samtidig med at andre ting ligesom fik deres plads.

Næste gang tager vi først hul på ‘problemet’ og bearbejdelsen af de egentlige udfordringer. Jeg ville ønske det var i morgen.

Til alle jer der har overvejet at gøre noget lignende, kan jeg kun sige: KOM.AFSTED. Det kan umuligt skade nogen eller noget.

Jeg vil selvfølgelig holde jer opdateret undervejs og hvis i skulle have nogle spørgsmål eller kommentarer, må i endelig melde jer.

Kh. psyko-Heksen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags-lækkerhed