Så drik mig dog fuld!

Knap så fuld er fint…

IMG_5311Måske verdens pæneste sjus?

Lige et hurtigt tåget hej fra Heksen. Tingene tog lidt en drejning efter min hjernevrider tid i går. Den ældste havde spurgt sin far om lov til også at sove ude, hvilket der blev givet grønt lys for. Det betød at Hr.Robert og jeg havde et køkken og en sjushylde til fri afbenyttelse.

Vi brugte hvad der svarer til en kort arbejdsdag, på bare at drikke sjusser og jabbe. Og battle musik selvfølgelig. Det er måske det fedeste i hele verden. I går kom vi bl.a. forbi Suede, Republica, det heeelt gamle Take That, Kylie Minouge og selvfølgelig en helvedes masse Eagles Of Death Metal, som netop har annonceret at de kommer til København d. 24/11 – året er dermed redet!

IMG_5314… og verdens pæneste mand!

Vi endte hos en af vores fælles venner til en gedigen, god, gammeldags køkkenfest. Findes der nogen bedre? Rob og jeg endte med en lang gåtur i regnen og en slutter på Karrusellen.

IMG_5318Lidt sløret – ligesom mig på det tidspunkt

I dag er jeg lidt vingeskudt i den lille kyllingekrop. Prøver at trodse tilstanden og lege ‘normal’ lørdag. Vi har et par ting vi lige skal have fixet (bevares, det handler om at afhente bestilte ting og drikke kaffe), inden vi skal i biffen kl. 16.15. (Som jo i øvrigt er et genialt tidspunkt at gøre det på, en dag som i dag).

I morgen får i historien om min første tur til shrink – som i øvrigt var OVERDREVET fedt!

IMG_5325

Godnat og sov godt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så drik mig dog fuld!