De smukke, unge mennesker

Så drik mig dog fuld!

Fredag NUGiv.mig.NU!

Det der solskinsfredag og studenterslabberas giver mig øjeblikkelig lyst til kold-sjus-i-min-kop, høj musik gennem nye højtalere og cigaretter i min vindueskarm.

Vi har givet den mindste lov til at sove ude, da fredags-sleepover er en sjældenhed i hans verden og som tidligere nævnt skal de små ikke straffes, fordi vores behov for at være sammen med dem, er større end deres behov for at være sammen med os, qua deleordningen. Oftest er det storesøsteren, der hopper fra seng til seng (rolig… Hun er 10) og det kan godt skabe lidt bæmund hos den lille. Forståes. I aften er det omvendt den store, der må trækkes med faren og mig alene. Jeg tænker ’sikker første brandert hos far og Heksen’ filur/isbjørn stilen? Som ooooom. (Ikke endnu anyways)

Før jeg slutter mig til den lukkede fest, har jeg dog lige en date med en dame, der skal gnatte lidt i mit indre. Yes. Jeg har første aftale med psykologen i dag. Spændende. Helt vildt faktisk, selvom hele mit system allerede ér gået på weekend og flagrer rundt som en bumset teenager på poppers, med stiv diller.

I’ll keep you posted people.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De smukke, unge mennesker