Nedtælling til Roskilde-ræs

De smukke, unge mennesker

student 2

Jalousi er ikke rigtig noget der ligger til mig. Min mand må godt tage på tur med drengene, tale med piger i diverse barer, se porno og køre charmeoffensiv i mit fravær. Alt sammen uden at det gør mig til et hystade-skingert, skrige-skrævl (er der noget mere usexet)?. Men der er én ting der alligevel giver mig stik i leveren, værre end smerten fra nyresten, hvert år på det her tidspunkt.

De kære studenter naturligvis. Shit mand. Når jeg ser dem brage rundt i den åbne vågn, hujende, sejlende sviller, fulde af håb og drømme, fyldt op af frihed, en spritny verden i deres hænder, uforpligtende dage og eventyrerobringer af uansvarlig karakter, får jeg lyst til at hoppe i tidsmaskinen og gå 12 år tilbage.

Jeg kunne se et studenterselskab fra mit vindue på arbejdet i dag. Paradokset var totalt komplet. Der sad jeg, ved mit lille skrivebord, med alle mine forpligtelser og alt mit ansvar (gylp i egen mund). Og der stod de. Ubekymrede, frie og kørte champagne i halsen (kl. 12.45 – Bitches)!

Student 1

Faktisk fik jeg lov at opleve at køre i vogn. Som student. Som voksen (eller…) Jeg sad engang i en loge, hvor man skiftedes til at arrangere gakkede oplevelser for hinanden, ca. 4 gange om året. En sommer var det simpelthen bestemt, at vi skulle til studentereksamen igen, med efterfølgende vognkørsel. Undervejs var der stop hjemme hos nogle af pigerne, i bedste forældre-besøgs stil. Det var den sjoveste dag og den fedeste oplevelse. DACAPO!

Heldigvis er jalousiparasitten lige så let at slippe af med som en tæge. Et nip og lidt tandpasta, så er det ovre. I mit tilfælde et realitycheck og en kop vin. Tænk at skulle igennem de samme issues omkring uddannelse, pengedilemmaer, knuste hjerter, boligsituationer og generel livslæring, en gang til, eller om igen. Pludselig bliver jeg glad for at være færdig med studie (se bort fra at jeg starter om lidt igen), være økonomisk uafhængig, bo i min helt egen lejlighed, med min helt egen mand og være somewhat klogere på det her lille liv.

Men stadigvæk. Bare én dag i den der vogn!

Tillykke til alle de smukke, unge, mennesker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedtælling til Roskilde-ræs