Depression incoming og rødvin af flasken

Det er onsdag, ik’?

Tirsdag 2Vi mødtes på Kalaset i Nansensgade. Et ret hyggeligt sted, der har sin helt egen charme. Dog et ret fattig burger de diskede op med.

Jeg tror hele tiden det er onsdag! Det er ret dumt når det i virkeligheden er tirsdag, ik’? I dag er også Skt.Hans aften. OG den mindstes fødselsdag. Det kommer dog ikke rigtig til at have nogen indflydelse på os, nogle af delene. Skt.Hans har aldrig rigtig været min ting og den lille er hjemme ved sin mor.

Derfor tror jeg måske jeg tager Robert i hånden og går ind og ser den film vi egentlig skulle have set i lørdags. Altså der hvor der lige kom nyt lydsystem og sjus i vejen.

Tirsdag 1Min søster er ret svær at finde gaver til. Hun havde dog ønsket sig denne plakat af Simon Evans. En plakat over ALT han har. Den er simpelthen så sej (og temmelig stor) og jeg mega fortryder, at jeg ikke købte en til mig selv, da jeg var på Louisiana og hente den i lørdags.

I går mødtes jeg med min søster til aftensmad. Hun har nemlig også fødselsdag lige om lidt. Det er bare ligesom om, det er lidt svært at få tid til at ses, med mand og børn og bonusbørn og studie og arbejde og bla bla bla. Men i går passede det hele, og vi brugte et par timer på at catche op. Stinne er gravid med kiddo nummer 2 og skal avle en lille babydreng til september. Skørt. Lige pludselig synes jeg, vi er blevet ret så meget ældre.

Resten af ugen er ret fyldt op, så jeg har tænkt mig at nyde ikke at skulle noget særligt i aften.

Der kommer et lidt mere kødfuldt indlæg senere, ville bare lige tjekke ind og sige hej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depression incoming og rødvin af flasken