Bare vent til du selv får børn...

Hverdagsliv i ved..

IMG_5241Jeg kunne bruge en hel uge sammen med det der set-up

Det kan godt være sådan en uge går hurtigt, men hvad så med de weekender her? Det er søndag og kl. er 15.51. Jeg har ikke fordrevet noget der kan give opspilede øjne og ej heller noget der er et ‘wauw’ værdigt.

Fredag havde jeg lyst til at kvæle 2 flasker hvidvin og fortælle hele verden at den er dejlig, fordi solen skinnede og det mindede om sommer. Det skete så ikke, fordi vi har de små og det er vist stadig for tidligt at forklare dem at de selv må klare slik og putning fordi far og heks skal være stive. Eller?

IMG_5239Lørdagens optur. Det er jo narko for voksne!

Lørdag lånte deres mor de små hele dagen, så Rob og jeg fik ordnet ærinder inde i byen og dabbede ellers bare rundt og sippede kaffe, spiste aftensmad ude og slugte lørdag aften med film og snoller på sofaen.

I dag har vi trænet, besøgt revisoren og flækket en balje moussaka så stor, at der er nok til hele Nørrebro, sammen. Nu prøver jeg at mentalt forberede mig på en ny uge, der byder på valg, svigerforældre, veninder og kaffe og måske lidt mere flæskebevægelse. Stadig ikke sindsoprivende spændende, men vist bare det der hedder hverdagsliv.

Sommerferie hvor er du?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare vent til du selv får børn...