Vindheksen

Ude godt men…. ude godt!

Jeg har efterhånden været i Berlin ret mange gange. Indtil for et halvt år siden, havde Robert sammen med sin partner i firmaet, verdens fedeste lejlighed dernede. Den blev de desværre nødt til at sælge, pga. en åndssvag ny lovgivning (pissenosserøv). Anyways, kærligheden til byen er intakt og selvom vi ikke har lejligheden mere, har vi aftalt at vi SKAL til Berlin mindst en gang om året. Det har vi så lige været. I 3 fantastiske dage. Faktisk har det været den bedste tur nogensinde.
For det første var der 30 grader og ægte sommer, HVER dag. For det andet havde vi lejet en scooter – en Vespa, that is. Hold.nu.kæft (!!) det var fedt. Vi fræsede rundt til de forskellige bydele og så meget mere end vi har gjort på alle vores ture tilsammen. Det er klart en fordel at kende byen, men jeg vil varmt anbefale andre at gøre det.

Billeder siger det meste.

IMG_5133Inden vi skulle flyve, driblede vi ud på Papirøen og spiste aftensmad. Robert fik – and I quote: ‘mit livs bedste burger’, hvilket siger en del om en mand der har fået sin del af burgere i dette liv

IMG_5135

…. hvis man skulle være i tvivl om at vi er gift?!

IMG_5136

Farvel kolde København

IMG_5209

Hej smukke, varme, vidunderlige Berlin

IMG_5214

Vores bedste scooter ven

IMG_5208

….som man ser Berlin ganske glimrende på – også fra bagsædet

IMG_5152

Vi var på det jødiske museum hvor kunstneren Daniel Liebeskind havde forsøgt at fremstille KZ-lejrene under 2.verdenskrig i ét værk. Det må man sige han havde formået. Et meget simpelt, men koldt og dystert rum, med enormt højt til loftet. Det eneste lys kom fra en lille sprække for oven. Ja.

IMG_5139

Jeg elsker de gule sporvogne der tøffer rundt over det hele

IMG_5137

…. også alle madboderne der findes med to skridts mellemrum

IMG_5183

Vi var ikke i byen som vi plejer når vi er afsted – hvilket var super fedt, da vi fik det maksimale ud af dagene. Den ene aften slugte vi dog et par drinks, inden vi smuttede hjem. De har de hyggeligste barer og caféer over det hele. De forstår virkelig at gøre hyggeligt/udsmykke på en helt anden måde end herhjemme – også på gader og stræder

IMG_5191

Søndag tog vi på Mauermarkt. Et kæmpe marked der spænder af hver søndag. Så hyggeligt med alle boderne, musik og mad… og sol!

IMG_5192

De der dudes legede ‘The Cure’ for alle interesserede. Virkelig skørt sted som klart er et besøg værdigt

IMG_5211

Det der skete sådan ca. en gang i timen. LOVE IT!

IMG_5146

Hvor heldig er man når ens rejsemakker, bedste ven og ægtemand ser sådan der ud?!

IMG_5161

Jeg købte nye solbriller… Der rent faktisk kan sidde fast på mit peanuthoved – vigtigt!

IMG_5169

Vi spiste latterligt mange af dem der. G(lem) hvad det ligner…

IMG_5166

Kold hvidvin i aftenvarmen

IMG_5168

Sushi findes mange steder dernede. Nogle steder er bedre end andre – fælles er at det er latterligt billigt – ALT er billigt

IMG_5197

Vi spiste ret meget dejlig mad. Bl.a var vi på den meget omtalte ‘The Bird’ for at prøve den der burger… serisøt? What’s the hype? Fat Burger på papirøen – Go do that!

Le Coq D’or. YNDLINGS vietnames sted. Vi er der HVER gang vi er i Berlin. MINDST 2 gange!

IMG_5196

Vi drak også ret meget dejlig kaffe. Prøv bl.a. Café Schümck der laver den bedste omgang morgenmad på det hyggeligste sted.

IMG_5212

Det var næsten med tårer og scener da vi satte os i flyveren i går aftes! Bye bye Berlin babe

Vi fik udnyttet de forskellige bydele meget mere end vi gør normalt og så var det bare så befriende, at have den lille ræser at drøne rundt på. Det gør vi næste gang igen. Og så bliver vi en uge.

Nu kalder hverdagen. Faktisk skriger den som en hystade, der ikke kan få fyldt sin mappe med dyrekort. Lige nu har jeg lyst til at give op og vente de 7 uger der går, før jeg har rigtig ferie. 7 uger?!

Welcome back to bæ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vindheksen