Splat kat med klumpfod

Vigtig viden, ligegyldig info

the_little_book_of_witchcraft_sign_witch_witchcraft_spells_charms_68c61a23

– Hvorfor er det, at nogle mødre kalder sig ‘mor til ….’ på instagram? Var alle de andre navne taget? Eller blev deres eget jeg overtaget af morrollen ved foling?

– Forresten er glæden ved min nye bil ikke dalet. Hvis nogen skulle være i tvivl?

– Efter jeg har set dokumentaren om Nirvana 2 gange og efterfølgende en doku om Foo Fighters, har min trang til at prøve at stå på en scene foran 85.000 mennesker, forfulgt mig en lille smule. Fat lige hvor narcissistisk, sindssygt det må være?

– Jeg glæder mig lidt, til der snart er nogen i familien der har fødselsdag. Så får jeg nemlig lov til at gå amok ud i lagkage lavning – og ikke mindst, spisning. Allerbedst; dagen efter lagkagespisning, spisning. Der findes jo ikke noget mere himmelsk.

– Antallet af modeblogs… Wow.

– Overvejer virkelig meget, om ikke man skulle tage til Garbage koncert i Vega til november? Nostalgi i rendyrket format.

– Den der tendens der er, med at mænd skal flashe ankler. Hvad synes vi om det?

– Jeg er stadig ret knust over min døde London tur. Faktisk kan jeg få bævrende underlæbe ved tanken.

– Det der med at kaktusser aldrig skal have vand og dermed aldrig dør? Hvem har sagt det?!

– Er vi i maj eller november? Jeg har stadig svært ved at finde ud af det!

– Det der hørfrø/natlys olie jeg er begyndt at spise… jeg vil næsten, nej – jeg VIL hellere piskes med nælder. Shit, det smager ækelt.

– Har stenet ret meget over, at det er godt jeg ikke er typen der skulle lave en ironman i morgen. Tænk lige hvis man var knækket med stiletben og måtte vinke farvel til 9 timer i helvede – som man vel og mærket havde set frem til. Jeg mener – oh, the tragedy!?

– Jeg er lidt træt af at gå i mine nye Vans nu. Men de er de eneste, som ikke strammer på klumpfoden, eller presser så meget at jeg får klumpknæ

– Bliver for evigt forundret over, hvor hurtigt ens krop transformerer sig til blød grød ved minimal træning. JUDAS!!! Judas!

– Beklager virkelig min uinspirerede indlæg for tiden. Mit hoved er bare tomt – lidt foruroligende tomt faktisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Splat kat med klumpfod