Edderkopper i øjnene

Flæsk! Endelig flæsk

1_BCL5597_zpss5uscc9sSeje Morten Svane har lavet et ‘projekt’ med 10 seje kvinder der hedder ‘Fit without abs’ og som i al sin enkelthed går ud på at vise, at man sagtens kan være sund, selvom man er (ej, jeg kan ikke skrive rund – men rim?) formet

Der sker noget i sundhedsverdenen lige for tiden, som giver mig lyst til at bage kager, puste balloner op og trutte i mit horn. Der er endelig (for mig at se) blevet prikket hul på boblen omkring, at man ikke behøver have en krop som et rivejern, for både at være sund og lækker.

Det troner frem med kvinder der viser maveflæsk og artikler der forsøger at påvise, at det slet ikke er så sundt at have 6-pack abs i alt for lang tid af gangen. Modelbureauet Milk Management har sågar signet en model der huser størrelse 52, og som dermed tager pladsen som den største plussize model på kontrakt.

tess-13Jeg synes det er sejt med plussize modeller – men jeg tvivler på at det der er sundt… for kroppen?

Det er lidt som om, at jo flere kvinder der tør hive op i trøjen og vise folder, jo flere følger trop. Det er jeg ret stor fan af. Mest fordi de her kvinder ikke prædiker om konstant kage-kværning og sofaslabberas. Nej, det er ofte kvinder der opfordrer til balancen mellem sund fornuft og sund appetit.

Jeg håber det fortsætter og at man fremover vil se lige så mange bløde, runde bodies, som man har kunnet set markerede-muskel-maver i rigtig lang tid nu. Jeg tror på, det hjælper  med at bryde idealet om at man først er fit/sund/lækker, når man er en størrelse xs/36/26 tiny-winy.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Edderkopper i øjnene