Torso uden talje - på krykker

‘Sådan en ankel kan godt blive frygtelig slap’

IMG_4976…. and there I was

7000 år senere. Først en tur til lægen, for at blive sendt på Bispebjerg, hvor jeg fik lov at sidde i et venteværelse i noget der minder om en arbejdsdag. Og her er konklusionen så: ledbånd, fibre og sener revet i smadder. Ben op, ben ro, ben vent – i så lang tid det nu må tage. Det betyder en London tur fra krykkehøjde, eller en fod der skal have kaffepause ca. hvert 5. minut! Shit, hvor er det (pisse) uheldigt.

On the bright side er den ikke brækket, for dét havde været et uoverskueligt projekt. Selvom lægen lidt fik det til at lyde som om, at min nuværende situation heller ikke er den fedeste. Citat doktor ‘ja, når du nu engang kan gå på den igen (!!!), venter der en lang genoptræning. Sådan en ankel kan godt blive frygtelig slap’. Well slap back at ya!

Så her sidder jeg så. Med en bittersød smag i munden og udsigten til en bededagsferie der bliver lidt mindre actionpræget, end den skulle have været.

Nogle gode film jeg bare MÅ se?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torso uden talje - på krykker