Tanja bor i Jay-Z

Heksen, nu som lærer

engelsk

I mandags da jeg holdte middag med de små, kom vi til at tale om de fag de havde i skolen. Hvad de elsker og hvad de hader. Gymnastik stod højest på listen for dem begge (mit hadefag i folkeren – nå ja, og så matematik).

Nå, vi kom så til at tale om faget engelsk. De små får det jo allerede i 2.klasse nu om dage – hvilket jeg synes er vildt sejt. Jo før de lærer det, jo bedre. Min fornemmelse er desværre bare, at det er et fag der hurtigt bliver nedprioriteret, til fordel for alt muligt andet og så er det jo sådan set lige meget, at de får det tidligt.

screen568x568Faktisk tror jeg meget af det kan gøres med app’s. Der findes virkelig mange fede

Den ældste var faktisk rigtig træt af, at der ikke er noget mere fokus på engelsk, da hun rigtig gerne vil lære- og bruge sproget. Derfor spurgte jeg om hun havde en oprigtig interesse i at lære engelsk, for så vil jeg godt agere lærerinde. Det havde hun. Faktisk virkede hun temmelig ivrig efter at komme i gang.

Derfor har vi aftalt, at næste gang de kommer har jeg øvelser klar, så hun kan starte projekt engelsk og måske endda være let ‘flyvende’ til sommer, da vi både skal til Østrig og også i sommerhus, hvor der ligger en campingplads fyldt med børn, der ikke nødvendigvis taler dansk.

uddannelse-engelsk-for-boern-f83950-h900… altså, man kan godt selv blive lidt opslugt af det

Nu skal jeg så i gang med at finde øvelser, lege, tekster, sange, ord, kryds og tværs’er og hvad der ellers kan hjælpe den lille dame til at blive tosproget. Sjovt jo!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanja bor i Jay-Z