4-dages arbjedsuge for the win

Nedtælling skolestart

P9230138Jeg skal have masser af fine blyanter. Her fra min egen dibbedut

Selvom der er ret lang tid til jeg skal starte i skole, glæder jeg mig som var jeg 6 år og på vej med et rødt æble i hånden og ankelsokker med blonder. Det er meget muligt at min faktiske første skoledag i oktober bliver lidt a’la samme set-up.

e35c1629-ead7-4dbb-8718-f9d5b5927b67En af bøgerne

Jeg er typen der elsker at have et penalhus og fylde det med fine sager. Det kan jeg så bruge de næste 5 måneder på – åh ja, og så begynde at læse. Jeg kender nemlig nogle af de bøger vi skal bruge på uddannelsen.

03556_SP7017LIGE mig!

Nedtælling startet.

regnorm_cover-trykklar-hel-jpeg-100Jeg er ret sikker på det bliver fedt

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4-dages arbjedsuge for the win