FREE THE KIDS!

Tag dig sammen kvinde. Seriøst!!

0_duftkort_841836aPapkort. PAPKORT?!

Ok. Den her dag bliver dedikeret til at spy med syrlig galde, men nogle gør det også bare så let!

Som bonusmor er jeg, som sikkert alle andre forældre, bekendt med de der dyrekort man kan samle i Føtex. For de uvidende går det kort fortalt ud på, at hver gang man handler for X antal kroner får man X antal pakker dyrekort med, som børnene kan samle i en mappe. Når de har fuld mappe, er der chance for gevinst af en eller anden art.

NOTE: der er INGEN der tvinger eller opfordrer de her forældre til at købe varer der udløser dyrekort og der er heller ingen garanti for at gevinsten tilfalder aller fulde mapper.

Nu har en eller anden mor så fundet ud af, at det logisk aldrig kan lade sig gøre at samle fuld mappe, fordi nogle af kortene er ‘special’ kort. Og hvad vælger skinken så at gøre? Hun sender en (f***ing) klage til Forbrugerombudsmanden OG smider den samtidig op på nettet, for at samle underskrifter.

Stop dig selv woman! Det der understøtter både det jeg skrev om tidligere i dag og et andet indlæg, hvor jeg opfordrer til at nogle kvinder skal hysse ned. Hvad er det for en forkælet, snothvalp mentalitet? For ungerne handler det jo bare om at få de der kort, glo lidt på dem og så er de videre i teksten. Jeg skammer mig så meget på de voksnes vegne, når jeg hører om den slags. Dine børn hverken kan eller skal have alt. FAT.DET.NU!

Brug dine kræfter på at smide en skilling, eller et opmuntrende kort afsted til Nepal, gå ind og registrer dig som donor, så en anden kan få glæde af dit sure kød – få dig nogle rigtige problemer og luk i øvrigt arret næste gang du bitcher over, at det er svært at være familie i dagens Danmark. Seriøst!

IMG_4836Heksen forstår det ikke?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREE THE KIDS!