En søndag fuld af mad

Stakkels Kurdt

IMG_4787Fin. Og fedtet

Lørdag med galoperende tømmermænd, mødtes jeg med min veninde Ingebeth til en dobbeldate med Hr.Kurt Cobain. Vi startede med en kop kaffe og en hurtig sludder, inden vi satte os ind på 2.række for få en fornemmelse af frontmanden bag et af de (hvis du spørger mig), sejeste grunge bands ever existed.

IMG_4788

Meget sød, uskyldig lille knægt var han

Den var simpelthen fantastisk. Super fedt lavet, med vilde effekter og overraskende momenter. Historien i sig selv er hjerteskærende tragisk, intet mindre. Den stakkels Kurt var jo bare resultatet af en skilsmisse, som glemte den lille dreng der for alt i verden ønskede sig en kernefamilie. Han ville aldrig berømmelsen, bedømmelserne, anmeldelserne eller opmærksomheden – han ville bare gerne lave musik.

IMG_4782

Tak til Grand!

Selvom jeg lidt troede jeg skulle falde om og køres hjem af en rustvogn, da jeg tog afsted hjemmefra, er jeg vildt glad for at jeg gjorde det. Jeg ville faktisk ønske jeg kunne se den igen… og igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En søndag fuld af mad