Kaktushimlen

En søndag fuld af mad

IMG_4814Virkelig fint sted

Robert og jeg havde brug for at blive tanken op – både på kærlighedsfronten, men også maddepoterne skulle fyldes. Derfor brugte vi næsten hele søndagen på at spise. Vi startede ude på Christianshavn, på det hyggelige lille sted Sweet Treat. Robert fik morgenmandstallerken og jeg fik dejlig yoghurt med müsli og frugt, efter det en skøn æggemad, som alt sammen blev skyllet ned med virkelig god kaffe.

IMG_4796

Æggemad! Ikke så meget pis

Efter et loppemarkeds besøg smuttede vi ud på Papirøen, for selv at se aben alle taler om. I en kæmpe lagerhal har man tryllet et madmekka af en anden verden frem. Copenhagen Street Food. Må man flytte ind derude? Sikke et sted. ALT slags mad; burger, smørrebrød, tacos, vietnamesisk, thai, sushi, pizza, falafel, fish ‘n chips, kager, samlet på ét sted i de fineste små boder. Dejlig stemning, masser af plads og lækker, lækker mad!

IMG_4801

… først fik vi tacos

Vi prøvede lidt forskelligt, inden vi sluttede af med kaffe. Vi skal tilbage, snart! Målet må være at prøve samtlige boder derude.

IMG_4802… så fik jeg lækre, friske ruller mens Robert fik en burger, jeg desværre ikke fik et billede af. NUJ, den var god

IMG_4812

Og til sidst – virkelig god kaffe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaktushimlen