Direkte fra Hawaii

Alt det bedste i én weekend

IMG_4776Der var så mange og de var så smukke

Holy hamster for en weekend. Det har absolut været en af de bedre!

Fredag bød på sjusser og dejligt gensyn med hjemvendt hula-hula babe, Maria. Vi havde lige 2 timers intens opdatering, inden min gamle ven Martin joinede os. I samlet flok drog vi ind på Roberts kontor, hvor vi tilsluttede os en fantastisk køkken/spotify fest. Kl. 04.30 var Robert og jeg de sidste der dansede rundt som vilde aber og vi sluttede først kl. 06 i vores eget køkken.

Lørdag havde jeg som bekendt en date med en kaktushorder i Vallensbæk. Min kære mand var ikke helt så begejstret omkring projektet som jeg og jeg lod den arme mand få sofaen i fred og hev i stedet Martin med på kaktusshopping. Det var det vildeste sted, aldrig har jeg set så mange kaktusser. Efter jeg havde fyldt 2 kasser til randen, slog vi lige et smut forbi et havecenter, som jeg plyndrede for krukker til alle mine nye stikkende venner. I en hjerneblødning sluttede vi af i Fields for lidt nyt kluns. Fields?!

IMG_4790Smukke København!

Som belønning for sin hjælp, stak jeg Martin en bajer og en bolle ude i mit køkken, da vi kom hjem fra kaktusjagt. Den der øl blev starten til brandert nummer 2 – for Robert og Martin. Egentlig skulle Robert have været med inde og se Kurt Cobain filmen, men jeg valgte at efterlade ham sammen med Martin i en ordentlig huggert. Da jeg vedte hjem kl. 00.00, var de begge gået ud som 2 teenagere der havde tømt deres fars barskab.

Hele dagen i dag er blevet brugt i nærkontakt med Robert, en masse mad, loppemarked, masser af kaffe, mere krukkeshopping og omplantning af alle mine nyindkøbte basser.

IMG_4775Alle de fine, nye krukker

Fantastisk weekend! Nu er jeg træt, sulten og lykkelig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Direkte fra Hawaii