Hørt i stuen...

Heksen 1 – gården 0

IMG_4638Tjek lige den der billedeserie og måden stor og lille går på – man er ikke i tvivl vel?

Her til aften var det mig der havde børnetjansen solo. Alderspræsidenten i forsamlingen var ude og brillere på nogen kunstgræs, så jeg fodrede de små over en time lang aftensmadsseance.

Det er sjovt det der med at have dem alene. Der er en helt anden dagsorden, end når vi alle 4 er samlet, lige så vel som jeg forestiller mig at takten er anderledes, når Robert er alene med de små. I aften kom vi rundt om emner som efterskole, tatoveringer (standard emne), hvorvidt man er rig eller ej, 10årige piger og deres stræben efter opmærksomhed fra drenge og hvorfor drenge ikke kan være venner med piger (den mindstes opfattelse).

IMG_4639

De ynder stadig at teste min tålmodighed og Heksen måtte skratte ekstra højt, da der gik vandpjaskeri i oprydningen. Jeg er som udgangspunkt fan af, at de føler at de har lidt længere snor når det bare er os 3, men samtidig virkelig glad for at de forstår og retter ind, når nok er nok (for mig).

IMG_4640

Deres tur i gården efter aftensmad blev i dag nedprioriteret til fordel for hyggeligt bonussamvær her på den sidste dag. I morgen går turen nemlig tilbage deres mor og deres far og jeg er atter alene.

IMG_4641

Selvom alt det her bonusbørneshow er latterligt hårdt og selvopofrende til tider, er en aften som i aften ret optur. I virkeligheden er jeg jo ved at opbygge min egen 3-kløver med de små – den som jeg nogle gange føler mig så udenfor, når jeg kigger på de små og deres far.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hørt i stuen...