Mand dig op! (også dig kvinde)

Et kvart liv (næsten) med Facebook?!

Insta

Jeg har skiftet kostume her på Heksen, til lidt lysere farver. Det trængte til det synes jeg. You like?

Da jeg tjekkede min Facebook for kort tid siden, tog den mig med en tur ned af memory lane. Den fortalte, hvad jeg havde skrevet for 2 år siden. 3 år, 4 år, 5 år, 6 år – 7 år. SYV?! I syv år har jeg brugt det reklamebefængte, snagevenlige, jerngrebs medie. For syv år siden kan jeg så fortælle, at jeg havde fået stjålet min taske, med alt dens indhold?!

Jeg overvejer tit om jeg ikke bare skal lukke det ned og holde mig til Instagram. Facebook er ikke sjovt som det var engang. Jeg mangler fede statusopdateringer, billeder og musikopfordringer. Nu handler det mest om ligegyldige klip af børn der spiser citroner, eller dudes der ligner idioter i et træningscenter.

Det fede ved Facebook og grunden til jeg ikke bare skrider er, at det er en genial måde at samle arrangementer og holde sig opdateret på hvad der sker, i den lille verden rundt om min snude. Instagram til gengæld – dét elsker jeg!

FB

Følger i med?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mand dig op! (også dig kvinde)