Vigtig viden, ligegyldig info

Den røde plads som baghave og søndags-saglighed

IMG_4663

Send mere sol og kaffe, tak

Indbegrebet af lykkelig søndag foldede sig ud i al sin pragt og storhed i dag. Efter træning der både sikrede mig god samvittighed og en forvredet nakke (pis!), tog vi ned på den Røde Plads, hvor vi fandt et perfekt spot til et par kopper kaffe og et skud D-vitamin i sin reneste form. Vi ringede de små ned og i løbet af 2 minutter var vi alle samlet, nogle af os på hjul. Hvem har brug for egen indhegning, når man har en kæmpe baghave med indbygget skate/klartre/gynge/kaffe/hurra område?

Efter et par timer driblede vi hjem og bagte en portion boller, stor nok til at stopfodre en hel børnehave. Lune boller med smør! Nævn én ting der topper det? Resten af dagen blev spenderet på leg i gården, rolighed i stuen, aftengymnastik og flere momenter af boblende lykkefølelse.

IMG_4662Der er altså flere end det lige syner der

Hamsterhjulet er så småt begyndt at dreje igen og venter kun på, at jeg hopper ind og begynder at løbe med rundt. Mere weekend, ferie eller helligdage – kom bare med det, jeg gir’ en bolle med tandsmør i byt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vigtig viden, ligegyldig info