På en seng af tapet

De gode dage

BilnøglerDen er god nok – it’s mine (eller ja – vores)

Jeg er tilbage! Mit hoved har fået raset af og jeg kan igen sidde oprejst, uden at føle mig som en tennisbold i kamp. Fuld af overskud valgte jeg, at i dag skulle være dagen, hvor min elskede læderjakke skulle i brug for alvor. Simpelthen så rart ikke at ligne en regntøjsbeklædt bjørn, på vej i kamp!

Dagen valgte at peake tidligt for Mrs.Tingleff, i det min sprit nye bil allerede var blevet leveret og længselsfuldt stod og ventede på mig, da jeg arriverede på den røde ganger i morges. Shiat den er flot altså. Helt syret, at den bil jeg har været ved at dreje nakken af led på i årevis, nu er min. Voksenbil – i love it!

biiiilLad værre med at sige den ikke er flot?!

Senere i dag er jeg blevet inviteret ind til Bloggers Delight HQ, sammen med 4 andre bloggere, for at tale om optimering af den daglige gang, for os som er +bloggere. Spændende jo. Og så skal jeg nok lige ud og kæle lidt med min nye bil (læs: den skal ud og have nogle tæsk)!

Når jeg kommer hjem engang i aften, er det til en lille familieforøgelse. Det er ’hver anden torsdag’ og vi får de små i dag. For første gang i 100 år, er der ikke lagt nogen planer for weekenden. Altså som i nada. Det eneste jeg har et ønske om, er at få trænet (for real!) og gå en tur med indlagt kaffestop, måske endda helt ind til Rezet for at hive de der mintfluffy Asics med hjem i hulen.

Ninna læderJeg ser jo helt præsentabel ud nu

Oh yes, kald bare det her for gode dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På en seng af tapet