En spiseforstyrrelse for et like

Migræne i krystalland

IMG_5408Det var skrækkeligt at være indlagt og sove på stue med et trafikuheld, der skreg det meste af natten

Hele min dag er blevet brugt på latterlig hovedpine. Siden jeg var 16, har jeg sporadisk været angrebet af migræne.

Nogle gange er det værre end andre. Det værste er, når der også er anfald af aura – som det kaldes. Jeg kan ikke beskrive det bedre end flimren for øjnene, eller nærmere, som at kigge ind i et kaleidoskop. Det er forfærdeligt og jeg hader når det sker. Jeg kan godt gå lidt i panik, fordi jeg faktisk næsten ikke kan se noget, når det står på. Det tager typisk 1 times tid, hvor jeg er i krystalland og så kommer hovedpinen, eller ‘syl i tinding’.

I efteråret havde jeg et anfald der skræmte min booty ud af skindet på mig (der skal noget til, skulle jeg hilse og sige). Jeg fik et anfald der sendte mig hjem fra arbejde. Normalt skal jeg lige sove et par timer og så er det værste ovre. Men ikke denne gang. Denne gang blev det ved i 2 dage. Robert tvang mig til at ringe til lægen, der sendte mig på Riget, hvor jeg blev indlagt. Jeg var igennem flere scanninger, da man var bange for blodprop i hjernen, eller begyndende sclerose. Alt blev heldigvis udelukket.

IMG_5403Ledninger og gøgl monteret på lille krop – også om natten. Æhsj!

Efter en uge kunne de ikke diagnostisere det som andet end ophobede migræne anfald?! Lige siden da, har jeg været dødens angst for det næste anfald. Jeg blev henvist til ‘hovedpine centret’ tilbage i oktober og jeg fik da også en tid – i juli måned!!

Jeg har sovet det meste af dagen og slap heldigvis billigt den her gang. Det håber jeg også jeg gør den næste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En spiseforstyrrelse for et like