Selvlysende virkelighed og hekse-gak-sprog

Stakkels peanuthoved

ling-facial

Min hud i mit lille peanuthoved driller. Den er tør og træls og skaber sig. Jeg har altid haft tendens til tør hud, men det er latterligt for tiden. Jeg er fuldt dækket af gode produkter, masser af vand og fornuftig foder – BUT STILL!

Om lidt skal jeg ned og have en Ling behandling. Nr. 2 i rækken og jeg håber at den søde dame kan fortælle mig hvad jeg skal gøre – som virker, vel og mærket. Jeg er ved at være se desperat, at jeg er villig til at kaste min opsparede pension efter projektet nu.

Wish me luck!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvlysende virkelighed og hekse-gak-sprog