Når ting falder på plads

Uprætentiøs mærkedyr

IMG_4459Vores bryllupsinvitation

Jeg er ikke på nogen måde typen der går op i mærkedage – altså hvornår Robert og jeg gik vores første tur, hvornår vi var ude og rejse første gang eller datoen for mine første Louboutins. Fødselsdag, bryllupsdag og dagen hvor vi blev kærester, dét kan jeg dog huske.

Men så kom jeg lige til at se datoen i dag. D. 6. Der er altid noget med den 6. Jeg har fødselsdag d. 6/10, det er også min bryllupsdag og d. 6., er faktisk også datoen hvor Robert og jeg blev kærester. Og så i dag, d.6/4 har Rob og jeg faktisk været gift i 1 1/2 år. Hva’ba? Det bliver fejret ganske uprætentiøst med blødkogt æg i stuen, en ordentlig omgang tømmerhejere for Roberts vedkommende og en kop kaffe med Maria lidt senere, for mit.

IMG_0782Det bedste minde i verden!

De små skal retur til deres mor i morgen. Det har været ret fedt at have dem en hel uge til afveksling, og vi har virkelig haft nogle fede dage. Dog passer det mig fint lige at få Robert for mig selv i morgen aften, da han rejser til Barcelona på onsdag – i FEM dage! Ja, det er lang tid for ham og jeg. Det længste vi har været fra hinanden er 6 dage, for 2 år siden. Nå, det er først på onsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ting falder på plads