It never get's old!

Nyt hår og familiesavn

SaloonMåske den hyggeligste ‘frisørsalon’. Bemærk den lille maskot – fast inventar

Morning peeps. Tjek lige hvordan solen skinner?! Jeg blev helt glad og glemte et øjeblik min lyst til at kvæle mig selv i min havregryn, i ren og skær misundelse over at min lille familie har fri hele dagen – sammen!

Vi fik de små i går, efter 14 dages adskillelse. Selvom jeg måske ikke mangler dem lige så meget som Robert, (på den der forældre måde) efter så lang tid, kunne jeg godt mærke at jeg havde savnet dem og at det var rart at se dem igen. Derfor var det altså ikke i gadedrengehop at jeg driblede på job i morges. Rob har bestilt billetter til ’Skammerens Datter’, som de skal ind og se her i eftermiddag. Jeg er spændt på om den bette kommer til at campe inde i vores seng den næste uges tid – den ser sgu lidt scary ud?

HårFint ik’?

I går var jeg nede hos min yndlings frisør, aka. the one and only, for lige at få styr på guldlokkerne. Da jeg fik ufrivilligt undercut for 2½ år siden (Hul i hovedet og Makers Mark), lovede Kim mig at det ville være udredt (hø), i løbet af ca. 2 år. Han fik ret! I går klippede han den sidste snip af mit udgroede undercut af og nu er jeg for alvor ved at kunne se mit mål om helt, langt, sufergarn’ish hår.

I eftermiddag har jeg tænkt mig at råbe gok og skride på påskeferie. I aften er jeg er alene med de små og i morgen tidlig starter vi jyllandstour hos mine forældre. Jeg glæder mig til at se dem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It never get's old!