Benløs fugl i tøj

Skildpadden melder alt godt

IMG_4309Vi kæmpede en brav kamp med den her bane

Det kan godt være jeg ikke synes det er særlig sjovt om 2 uger, men lige nu er min nyerhvervede Super Nintendo the SHIT!

Det er stadig for (overdrevet, latterligt) koldt, til på nogen måde at tilbringe sine eftermiddage/aftener ude – i hvert fald for en lille skildpadde som mig. House of Cards SS3 er vi færdige med (skuffet i øvrigt! For meget jordbærgrød og alt for lidt knas!?) og jeg gider ikke se fjernsyn. Derfor kommer den lille fede Mario dumpende tilbage i mit liv, på et helt rigtigt tidspunkt.

Rob er stadig grøn udi den her version af Mario. Han er altså lige de der 10 år ældre end mig, og derfor vant til andre tricks og krumspring – but together we will defeat the vicious Mr.Bowser. Eller måske jeg bare skulle gå i seng?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benløs fugl i tøj