Beskeden type #1

Fra galop til trav

Stop træn

Lidt mindre af det der….

Den opmærksomme læser vil bemærke, at der ikke bliver berettet så meget om træning, som der plejer. Det er fuldstændig korrekt observeret. Sagen er den, at jeg ikke gider lige for tiden. Jeg gider simpelthen ikke! Jeg savnede at komme direkte hjem efter arbejde, i stedet for at lande ved 18-19 tiden og først der starte min aften.

Jeg er ikke stoppet med at træne, sådan helt. Jeg har bare skåret væsentligt ned, så det nu er 2-3 gange om ugen i stedet for 6-7 og ingen dobbelttræning. Jeg skal lige lære at acceptere det, for selvom jeg ikke gider, og det er et bevidst valg jeg har taget at skære ned, er jeg ret tilbøjelig til at få dårlig samvittighed. Vi skal slet ikke til at begynde at diskutere hvor dumt det er, for det ved jeg godt selv. Skal bare lige blive vant til tanken.

dyner

…. lidt mere af det der!

Det er dejligt med lidt mere frirum til bare at nisse rundt. På den måde er jeg også kørt ret godt i stilling til en sommerhustur, hvor den eneste træning hedder laaaange gåture ved vandet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beskeden type #1